Polítiques, Termes i Condicions de la Botiga Virtual regalavins.cat

Introducció

1.1 Benvingut a regalavins.cat, és propietat d’EBRESOFT INFORMATICA SLU B43835503 i inscrita a: Registre mercantil de Tarragona amb les dades registrals següents: Tom 2.167, foli 183, full núm. T-33.041 de nom comercial 100-Vinos virtual dedicada a la venda de vins i licors. Aquestes polítiques, termes i condicions s’apliquen a totes les compres fetes a la nostra botiga virtual. En fer una compra, vostè accepta aquestes polítiques, termes i condicions. Si no esteu d’acord amb alguna, no realitzeu la compra a la nostra botiga.

1.2 Ens reservem el dret d’actualitzar, modificar o canviar aquestes polítiques, termes i condicions en qualsevol moment i sense avís previ. És responsabilitat de l’usuari revisar periòdicament aquests termes i condicions per estar al corrent de qualsevol canvi.

Informació de la Botiga

2.1 100-vinos és propietat d’Ebresoft Informàtica SLU, registrada a Espanya. El nostre número d’identificació fiscal és B-43835503 . 

2.2 L’adreça de la nostra botiga virtual és C/Sant Domenech núm. 5  El Pinell De Brai CP 43594 . Si necessiteu comunicar-vos amb nosaltres, podeu fer-ho a través del nostre correu electrònic info@regalavins.cat

2.3 Les comandes es poden fer per telèfon o e-mail. En el cas de comandes tramitades per telèfon, aquestes hauran de ser confirmades per correu electrònic. Ens alliberem de qualsevol responsabilitat si no se segueix aquest procediment.

Preus i Pagaments

3.1 Tots els preus que apareixen a la nostra botiga virtual estan a € i inclouen l’impost al valor agregat (IVA).

3.2 Acceptem les formes de pagament següents: Targeta, Paypal, Bizum i transferència bancària.

3.3 El pagament es farà en el moment de la compra. Un cop fet el pagament, s’enviarà un correu electrònic de confirmació a l’usuari.

3.4 El client haurà de remetre a Ebresoft Informatica SLU, per correu electrònic, una còpia de l’ingrés, amb el segell corresponent o l’autenticació mecànica del banc.

3.5 100-vinos – Ebresoft Informatica SLU, es reserva el dret a modificar els preus sense avís previ.

Enviament i Lliurament

4.1 Els productes s’enviaran a l’adreça proporcionada per l’usuari al moment de la compra. El cost d’enviament es calcula en funció de l’adreça de lliurament i del pes del producte.

4.2 Fem tot el possible per lliurar els productes en el termini indicat a la descripció del producte. Tot i això, no ens fem responsables dels retards causats pel proveïdor de serveis d’enviament.

4.3 L’usuari és responsable de proporcionar una adreça de lliurament precisa i completa. Si el paquet es torna a la nostra botiga a causa d’una adreça incorrecta o incompleta, l’usuari serà responsable dels costos de reenviament.

4.4 Si el paquet es perd durant l’enviament, farem tot el possible per resoldre el problema. Si no podem localitzar el paquet, proporcionarem un reemborsament complet a lusuari.

4.5 El termini de lliurament es farà en 48-72 hores, segons la comunitat autònoma, aquest termini es pot estendre en el temps problemes externs a 100-vinos.

4.6 En el cas de comandes que no hi hagi disponibilitat d’algun material, Ebresoft Informatica SLU, es posarà en contacte amb vosaltres, donant-los un termini de lliurament.

Devolucions i Reembossaments

5.1 Si l’usuari no està satisfet amb la compra, pot tornar el producte en un termini de 14 dies a partir de la data de lliurament. El producte ha d’estar en les mateixes condicions que va ser rebut, sense obrir i en el seu embalatge original.

5.2 L’usuari és responsable dels costos d’enviament de la devolució. Un cop haguem rebut el producte, proporcionarem un reemborsament complet en un termini de 14 dies.

5.3 No s’acceptaran devolucions de productes personalitzats o productes que hagin estat oberts.

Propietat Intel·lectual

6.1 Tot el contingut de la nostra botiga virtual, incloent-hi imatges, textos i dissenys, són propietat d’Ebresoft Informàtica SLU i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual.

6.2 Queda prohibida la reproducció, distribució, exhibició, transmissió o explotació de qualsevol contingut de la nostra botiga virtual sense el nostre permís exprés per escrit.

Privadesa

7.1 Ens comprometem a protegir la privadesa dels nostres usuaris. Per obtenir més informació sobre com fem servir la vostra informació personal, consulteu la nostra Política de Privadesa.

7.2 Podeu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional que podeu consultar a l’apartat política de privadesa del web https://regalavins.cat/avis-legal/

7.3 Si facilita els daus a 100-vinos, està aprovant que els introduïm en una base de dades i puguem realitzar amb ells informació comerial.

Limitació de Responsabilitat

8.1 No ens fem responsables de cap dany directe, indirecte, incidental, especial o conseqüent que pugui resultar de lús o la impossibilitat dús de la nostra botiga virtual.

8.2 No garantim que la nostra botiga virtual estigui lliure d’errors o virus, o que el seu accés sigui ininterromput.

8.3 En cap cas la nostra responsabilitat no superarà el preu de compra del producte en qüestió.

Llei Aplicable i Jurisdicció

9.1 Aquestes polítiques, termes i condicions s’han de regir i interpretar d’acord amb les lleis d’Espanya, sense donar efecte a cap disposició sobre conflicte de lleis.

9.2 Qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquestes polítiques, termes i condicions es resoldrà exclusivament als tribunals de Tarragona, Espanya.

Garantia

10.1 Validesa de la garantia: si el producte porta data de caducitat porta la seva pròpia data de caducitat i estan garantits fins ara, sempre que els productes siguin emmagatzemats i utilitzats en condicions normals, en el cas de no portar data els productes tindran una validesa de 3 anys des de la data d’envàs. Els productes poden patir canvis organolèptics sense això esdevenir un defecte dels productes, ja que és propi dels productes venuts que tinguin una evolució de les seves propietats pròpies de l’envelliment d’aquests.

10.2 En el cas de les mercaderies defectuoses, el client haurà de sol·licitar el número de RMA i remetre’ns per fax el següent:

-Relació detallada de la mercaderia a tornar, motiu de la devolució, número de factura i data daquesta.

Un cop rebuda la documentació es procedirà a revisar-la i se li assignarà, si escau, un número de devolució. Aquest número de devolució s’ha de consignar a l’embalatge d’enviament, de manera ben visible, i es remetrà al nostre magatzem a:

Ebresoft Informatica SLU

100-vinos

 C/ Sant Domenech 5,

CP43594 El Pinell de Brai

Tarragona

Espanya

Un cop rebuda i acceptada, procedirem a la reposició de la mercaderia oa la devolució del seu import.

Els productes defectuosos s’han d’enviar al seu embalatge original.

10.3 Ebresoft Informatica SLU, es reserva el dret de no acceptar la devolució de mercaderies en cas de no haver seguit els passos descrits anteriorment.

Disposicions Generals

11.1 Aquestes polítiques, termes i condicions constitueixen l‟acord complet entre l‟usuari i 100-vinos pel que fa al‟ús de la nostra botiga virtual i reemplacen qualsevol acord previ.

11.2 Si alguna disposició d’aquestes polítiques, termes i condicions es considera invàlida o inaplicable, aquesta disposició s’interpretarà de manera consistent amb la llei aplicable per reflectir, en la mesura que sigui possible, la intenció original de les parts, i les altres disposicions seguiran sent vàlides i aplicables.

Les parts, l’usuari o client fa renúncia expressa al seu propi fur si en tingués, i se sotmet tot litigi que pogués sorgir en relació amb l’execució i la interpretació de les presents condicions als jutjats i tribunals corresponents a la nostra seu social a Gandesa, Tortosa, Tarragona o Barcelona per aquest ordre de competències.

11.3 El fet que no exercim cap dret o disposició d’aquestes polítiques, termes i condicions no constitueix una renúncia a aquest dret o disposició.

Data d’última actualització: 08/11/2023